Imaginea zilei 15-feb-10: Casa in stil Art Deco de o calitate superlativa

s
Casa in stil Art Deco din imagine, construita la mijlocul anilor 1930, este probablil printre cele mai reusite si fine exemple ale acestui stil din capitala. Calitatea designului, tehnica de constructie si a materialelor folosite sunt cu totul impresionante. Zona Arc de Triumf - Piata Scanteii. (©Valentin Mandache)

***********************************************

Prin aceasta serie de imagini zilnice intentionez sa inspir in randul publicului aprecierea valorii si importantei caselor de epoca din Romania – un capitol fascinant din patrimoniul arhitectural european si o componenta vitala, deseori ignorata, a identitatii comunitatilor din tara.

***********************************************

Daca intentionati sa cumparati o proprietate de epoca sau sa incepeti un proiect de renovare, m-as bucura sa va pot oferi consultanta in localizarea proprietatii, efectuarea unor investigatii de specialitate pentru casele istorice, coordonarea unui proiect de renovare sau restaurare etc. Pentru eventuale discuţii legate de proiectul dvs., va invit sa ma contactati prin intermediul datelor din pagina mea de Contact, din acest blog.

2 gânduri despre „Imaginea zilei 15-feb-10: Casa in stil Art Deco de o calitate superlativa

  • Absolut superba casa, se vede ca proprietarul are gust si bani din moment ce a restaurat-o atat de aproape de original, pacat ca sunt putini ca el…

    PS:abia in aceasta dupamiaza am descoperit acest blog, de 2-3 ore ma uit fascinat! Felicitarile mele

    Apreciază

    • Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa blogului meu Valeriu! Esti printre destul de numerosii care imi spun ca tocmai l-au descoperit; este destul de „tanar” site-ul, lansandu-l in decembrie trecut, deci mai putin de 1/2 an si ma bucur daca cititorii gasesc ceva interesant in ceea ce scriu despre arhitectura is piata de case istorice romaneasca. Valentin

      Apreciază

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s