Articol despre blogul Case de Epoca in publicatia Diaspora Romaneasca

Ziarul online „Diaspora Romaneasca” din Italia a publicat pe data de 10 August 2010 un elogios articol despre blogul Case de Epoca, click aici pentru acces la articol. Mentionez mai jos cateva dintre frumoasele si incurajatoarele cuvinte ale redactorilor la adresa scrierilor mele pe tema patrimoniului arhitectural romanesc, pentru care le multumesc:

„Oameni ca Valentin Mandache sunt o comoară pentru orice urbe care mai are o fărâmă de istorie, tradiţie sau identitate românească şi trebuie preţuiţi la adevarata lor valoare. Un sfat: năvăliţi pe acest blog şi luaţi tot înţelesul… fiind şi unicul, în româneşte, care tratează aspecte esenţiale ale culturii şi identităţii noastre”….

Articolul despre blogul Case de Epoca in publicatia online "Diaspora Romaneasca" din Italia.

Ca persoana care am contact nemijlocit si asimilat alte culturi si identitati nationale, in cazul meu cele britanice, apreciez foarte mult acest articol venit din partea unei publicatii dedicate unei comunitati romanesti din diaspora. Este o indicatie elocventa ca cei care au posibilitatea sa aprecieze din perspectiva unei tari mult mai avansate cultural si economic decat Romania, mult mai responsabile cu privire la identitate si patrimoniu, ca blogul Case de Epoca devine o sursa de referinta despre acest reper esential al identitatii romanesti care este arhitectura istorica, un fapt care nu poate decat sa ma bucure! Valentin Mandache – Case de Epoca

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s