Concertul extraordinar de la ‘Ateneul Roman’ cu ocazia aniversarii zilei de nastere a MS Regele Mihai

Aceste filme video si fotografii au fost initial publicate pe site-ul Dianei Mandache de istorie a regalitatii romane.

MS Regele Mihai a celebrat cea de a 89-a aniversare a zilei sale de nastere pe 25 Octombrie 2010, care in mod fericit coincide cu ziua Armatei Romane. Acest eveniment deosebit a fost marcat in Bucuresti de un concert extraordinar la „Ateneul Roman” cu performante ale cantaretei de opera Nelly Miricioiu, o faimoasa soprana cu concerte in lumea intreaga, acompaniata de cantaretul roman-ucrainian Iurii Tsiple cu concursul Orchestrei Romane de Tineret dirijate de Horia Andreescu.

„Ateneul Roman” este cladirea simbol a Bucurestiului, in opinia mea cea mai de calitate cladire monumentala a intregului oras. Reprezinta opera arhitectului francez Albert Galleron, realizata in stilul Beaux Arts in anul 1888, ale carui planuri au fost avizate pozitiv si de marele arhitect Charles Garnier, cel care a proiectat edificiul Operei din Paris.

Diana si eu am fost deosebit de bucurosi si onorati sa fim invitati de Casa Regala la aceasta minunata performanta muzicala, traind fiecare clipa a ei, intalnind ASR Principesa Mostenitoare Margareta si ASR Principele Radu al Romaniei, avand ocazia astfel sa transmitem urarile noastre de la Multi Ani Fericiti Majestatii Sale Regele Mihai! Mai jos sunt imortalizate cateva momente de la aceast frumos eveniment de o excelenta calitate, care ne-a impresionat atat de mult!


Această prezentare necesită JavaScript.


Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s