Nor de cuvinte frecvent folosite in blogul Case de Epoca, decembrie 2010

Wordle Case de Epoca pe decembrie 2010

Norul de cuvinte de mai sus este compus din peste 100 de cuvinte cel mai des folosite in articolele paginii principale a blogului Case de Epoca, rezultat obtinut folosind facilitatea http://www.wordle.net. ‘Suspectii’ uzuali sunt prezenti in mod proeminent in imagine, cuvinte cum ar fi Art, Deco, Bucuresti, arhitectura, patrimoniu, epoca, restaurare, Nouveau, etc. dand o idee despre focusul cercetarii mele in domeniul particular al arhitecturii istorice romanesti si a pietei caselor de epoca.

***********************************************

Prin aceasta serie de articole zilnice intentionez sa inspir in randul publicului aprecierea valorii si importantei caselor de epoca din Romania – un capitol fascinant din patrimoniul arhitectural european si o componenta vitala, deseori ignorata, a identitatii comunitatilor din tara.

***********************************************

Daca intentionati sa cumparati o proprietate de epoca sau sa incepeti un proiect de renovare, m-as bucura sa va pot oferi consultanta in localizarea proprietatii, efectuarea unor investigatii de specialitate pentru casele istorice, coordonarea unui proiect de renovare sau restaurare etc. Pentru eventuale discuţii legate de proiectul dvs., va invit sa ma contactati prin intermediul datelor din pagina mea de Contact, din acest blog.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s