Recomandati blogul Case de Epoca prietenilor si celor interesati

Autorul blogului Case de Epoca la Scoala Centrala, proiectata de arh. Ion Mincu in 1890 in stil neoromanesc, Bucuresti, iunie '11 (foto: arh. Daniela Puia)

Dragi cititori,

Sper din inima ca va plac articolele mele de pe blogul “Case de Epoca” despre extraordinarul de valoros, dar greu incercatul patrimoniu arhitectural al Romaniei! In acest caz, de ce nu ati recomanda blogul prietenilor, cunostintelor sau chiar necunoscutilor intalniti in viata de zi cu zi? Puteti vorbi despre el, email-a adresa acestuia sau raspandi vorba prin site-urile de social media ca Facebook or Twitter sau alte retele web ce se afla sub Soare care le preferati :)

Am credinta ca veti gasi in continuare interesante noile articole, la care se adauga seria de tururi in teren recent initiata, despre istoria si mostenirea arhitecturala a Romaniei!

Al dumneavoastra,

Valentin Mandache

Expert in case de epoca

***********************************************

Prin aceasta serie de articole periodice intentionez sa inspir in randul publicului aprecierea valorii si importantei caselor de epoca din Romania – un capitol fascinant din patrimoniul arhitectural european si o componenta vitala, deseori ignorata, a identitatii comunitatilor din tara.

***********************************************

Daca intentionati sa cumparati sau vindeti o proprietate de epoca, sa aflati date despre istoria acesteia si felul cum a fost construita, sau sa incepeti un proiect de reovare sau restaurare, m-as bucura sa va pot oferi consultanta profesionala in aceasta directie. Pentru eventuale discuţii legate de proiectul dvs., va invit sa ma contactati prin intermediul datelor din pagina mea de Contact, din acest blog.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s