Cocos pitic din Subcarpati

Cocos pitic fotografiat in lumina dupa-amiezii de octombrie in Comarnic, jud. Prahova (©Valentin Mandache)

Continuand cu articolele in care vorbesc despre incantatoarea lumina de toamna de care benficiem aici la latitudinea de 45 grade nord, in regiunea Dunarii de Jos a Europei, as dori sa va prezint imaginea unei splendide pasari domestice fotografiate in octombrie anul trecut la Comarnic, pe Valea Prahovei. Este un cocos pitic, de curte, „ecologic”, de un an sau doi varsta, mandru in penajul sau imaculat si iridiscent in lumina dupa-amiezii, debordand de sanatate. Agricultura ecologica ar trebui facuta cunoscuta in strainatate de cei de la Ministerul Turismului, ca una din principalele atractii ale acestor meleaguri, dupa cum fotografia de mai sus este una din nenumaratele dovezi in acest sens 🙂

***********************************************

Prin aceasta serie de articole periodice intentionez sa inspir in randul publicului aprecierea valorii si importantei caselor de epoca din Romania – un capitol fascinant din patrimoniul arhitectural european si o componenta vitala, deseori ignorata, a identitatii comunitatilor din tara.

***********************************************

Daca intentionati sa cumparati sau vindeti o proprietate de epoca, sa aflati date despre istoria acesteia si felul cum a fost construita, sau sa incepeti un proiect de reovare sau restaurare, m-as bucura sa va pot oferi consultanta profesionala in aceasta directie. Pentru eventuale discuţii legate de proiectul dvs., va invit sa ma contactati prin intermediul datelor din pagina mea de Contact, din acest blog.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s