Fotomontaje de la tururile arhitecturale ale week end-ului trecut („Stilul Neoromanesc Matur” & „Cartierul Mantuleasa”)

Sambata 3 decembrie '11: tur arhitectural tematic - Stilul Neoromanesc Matur (©Valentin Mandache)
Duminica 4 decembrie '11: tur arhitectural zonal - Cartierul Mantuleasa (©Valentin Mandache)

Pentru acest week end am programate urmatoarele doua tururi, la care sunteti calduros invitati: 1. tur arhitectural tematic sambata 10 dec. ’11 (13.00h – 15.00) intitulat „Bucurestiul Art Deco si Modernist” si 2. tur arhitectural zonal duminica 11 dec. ’11 (10.30h – 13.30h) in cartierul Dacia. Voi posta anunturi detaliate pe blog in urmatoarele doua zile.

Valentin Mandache, expert in case de epoca

***********************************************

Prin aceasta serie de articole periodice intentionez sa inspir in randul publicului aprecierea valorii si importantei caselor de epoca din Romania – un capitol fascinant din patrimoniul arhitectural european si o componenta vitala, deseori ignorata, a identitatii comunitatilor din tara.

***********************************************

Daca intentionati sa cumparati sau vindeti o proprietate de epoca, sa aflati date despre istoria acesteia si felul cum a fost construita, sau sa incepeti un proiect de reovare sau restaurare, m-as bucura sa va pot oferi consultanta profesionala in aceasta directie. Pentru eventuale discuţii legate de proiectul dvs., va invit sa ma contactati prin intermediul datelor din pagina mea de Contact, din acest blog.

2 gânduri despre „Fotomontaje de la tururile arhitecturale ale week end-ului trecut („Stilul Neoromanesc Matur” & „Cartierul Mantuleasa”)

Comentarii

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s