Scara 2013

Ladder
Scara intr-o hala industriala datand de la mijlocul anilor 1800, zona Opereta, Bucuresti (©Valentin Mandache)

Doresc sa urez cititorilor blogului Historic Houses of Romania – Case de Epoca din toata lumea, un fericit si prosper an 2013! Imaginea de mai sus, fotografiata intr-o veche hala industriala a Bucurestiului, ce dateaza de la mijlocul anilor 1800, care se afla in centrul metropolei contemporane, este intr-un fel o metafora a muncii si efortului implicat in intelegerea, cercetarea, interpretarea si castigatul existentei din fascinantul, dar delapidatul si foarte abuzatul patrimoniu arhitectural al Bucurestiului si Romaniei. Sper mult ca activitatea mea in domeniu din acest an va merge mai degraba in sus decat in jos pe o scara echivalenta imaginara a realizarilor profesionale 🙂

***********************************************

Prin aceasta serie de articole periodice intentionez sa inspir in randul publicului aprecierea valorii si importantei caselor de epoca din Romania – un capitol fascinant din patrimoniul arhitectural european si o componenta vitala, deseori ignorata, a identitatii comunitatilor din tara.

***********************************************

Daca intentionati sa cumparati sau vindeti o proprietate de epoca, sa aflati date despre istoria acesteia si felul cum a fost construita, sau sa incepeti un proiect de reovare sau restaurare, m-as bucura sa va pot oferi consultanta profesionala in aceasta directie. Pentru eventuale discuţii legate de proiectul dvs., va invit sa ma contactati prin intermediul datelor din pagina mea de Contact, din acest blog.

2 gânduri despre „Scara 2013

  • La Multi Ani !! Valentin, Da eu sunt încrezător că interesul României minunat patrimoniului arhitectural va îmbunătăţi la an la an! mai ales cu muncă şi dedicaţie, care te-au dat să-l, excelent site-ul dvs a adus o atenţia o audienţă apreciativ internaţionale, dar mai important, românii s-au!
    Care pe termen lung va asista în asigurarea un viitor mai luminos pentru toate patrimoniului arhitectural României

    Apreciază

    • Un an nou fericit si pentru tine Moray! Multumiri pentru frumoasele cuvinte la adresa muncii mele! La fel pot spune si eu despre nobila ta activitate de restaurare a Conacului Casota, care prin perseverenta si pasiunea ta sunt sigur ca va fi dusa la bun sfarsit, ceea ce va rezulta intr-o lucrare de referinta in domeniul restaurarii acestor feluri de edificii grandioase istorice romanesti! Tot succesul posibil in aceasta misiune! Cu cele mai bune urari, Valentin

      Apreciază

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s